Operationeel Manager

Omschrijving

Heb jij meerdere jaren ervaring als leidinggevende? Ben je een echte teamspeler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je samen met jouw team gaat voor het constant verbeteren van de kwaliteit en de efficiëntie? Een uitdaging waar je de vrijheid krijgt om met jouw ervaring, kennis en visie zelfstandig invulling te geven aan de functie? Lees dan snel verder!

 

Als Operationeel Manager ben je lid van het Management Team, waarbij je verantwoordelijk bent voor de afdelingen Logistiek, Productie, Inkoop en Service. Je bewaakt het overzicht over de verschillende processen, signaleert voortijdig problemen en zet hierin acties uit tot verbetering. Je bent een teamspeler en door jouw passie en energie weet jij mensen mee te nemen in verbeterprocessen, waardoor de efficiency wordt verbeterd. Dankzij jou werkt het team zo efficiënt mogelijk! Hiervoor heb je de nodige ervaring in het begeleiden van verbeterprocessen, bij voorkeur op het gebied van LEAN (minimaal Green Belt niveau).

Je bent in staat om korte en lange termijn verbeterdoelstellingen te formuleren, welke aansluiten op de strategische visie van Kwant Controls.


Het betreft een zelfstandige functie in een afwisselende, professionele organisatie met korte lijnen. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en vrijheid in de rol en de manier waarop de functie wordt uitgeoefend.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een energieke Operationeel Manager met hbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van Bedrijfskunde, eventueel aangevuld met Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek. Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring met aantoonbare leidinggevende ervaring in een technische omgeving. Verder heb je ervaring met verbeterprocessen, bij voorkeur LEAN (Green Belt). Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Werken bij Kwant Controls betekent dat je aan de slag gaat in een inspirerende, prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s bij een marktleider in de maritieme sector. Daarnaast kan je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!