Logistiek medewerker

Omschrijving

Alles op rolletjes laten lopen in het magazijn daar hebben wij jou bij nodig! Als Logistiek medewerker houd jij je bezig met het controleren en ontvangen van de goederen, inventariseren van de voorraad en het bijhouden van het systeem. Een afwisselende baan voor een half jaar!

 

Kwant Controls is al jaren de toonaangevende fabrikant van state of the art high-end nautische controls en systemen. Continue gericht op het leveren van producten met een hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid met vooruitstrevende innovaties in techniek en processen. Vanuit de vestiging in Sneek bedienen wij met ruim zestig medewerkers onze maritieme klanten wereldwijd. Voor het magazijn zijn wij op zoek naar een Logistieke medewerker voor een periode van een half jaar.

 

Wat ga jij doen?

 

Als Logistiek medewerker word jij onderdeel van een enthousiast en gedreven team. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het ontvangen en controleren van binnenkomende goederen, het registreren van inkomende en uitgaande goederen en het inruimen van goederen.

 

Daarnaast:

  • Houd je het KAN-BAN systeem in de productie bij;
  • Inventariseer je de voorraad en informeer je de afdeling inkoop bij materiaal tekorten;
  • Raap je orders en begeleid je de orders/materialen administratief;
  • Verpak en verzend jij de goederen;
  • Ben je verantwoordelijke voor het voorbereiden van halffabricaten.

 

Ten behoeve van de bovenstaande taken stel jij prioriteiten in overleg met betrokkenen.

 

Het betreft een fulltime functie voor een periode van een half jaar.

 

Vereisten

Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een gedreven teamspeler met enige werkervaring in een logistieke en/of productie omgeving. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift. Daarnaast:

 

  • Heb jij MBO werk- en denkniveau ;
  • Heb je kennis van voorraad(beheer)systemen; dan is dit een pré.
  • Streef je naar constante kwaliteit;
  • Heb je aantoonbare ervaring met geautomatiseerde systemen (bijv. Exact : pré en Microsoft Office).

 

Werken bij Kwant Controls betekent dat je aan de slag gaat in een inspirerende, prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s bij een marktleider in de maritieme sector. Daarnaast kan je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!