Assistent Sales / Orderverwerker

Omschrijving

Het juist laten verlopen van de verschillende export en verzendwerkzaamheden van de afdeling Verkoop, daar zorg jij voor als Assistent Sales / Orderverwerker. Jij werkt secuur en met jouw proactieve werkhouding zorg je ervoor dat de klant zo goed en snel mogelijk geholpen wordt. Een afwisselende functie voor 24 uur per week.


Kwant Controls is al jaren de toonaangevende fabrikant van state of the art high-end nautische controls en systemen. Continue gericht op het leveren van producten met een hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid met vooruitstrevende innovaties in techniek en processen. Vanuit de vestiging in Sneek bedienen wij met ruim zestig medewerkers onze maritieme klanten wereldwijd. Voor de afdeling Verkoop zijn wij op zoek naar een Assistent Sales / Orderverwerker voor 24 uur per week tot circa het einde van het jaar. 

Wat ga je doen?

Als Assistent Sales / Orderverwerker word jij onderdeel van een gedreven en enthousiaste verkoopteam. Je bent verantwoordelijk voor het juist laten verlopen van verschillende werkzaamheden ten behoeve van de afdeling Verkoop. Met name gericht op export en het verzenden van goederen. 

Je biedt standaard apparatuur en onderdelen aan en draagt er zorg voor dat de zendingen op tijd weggaan en vervoerders worden ingelicht. Hierbij zijn jouw werkzaamheden: 

Het verwerken van de orders;
Verzamelen van orders;
Aanmelden van pakketten bij vervoerders;
Verzendingen melden bij klanten over de hele wereld;
Het zorg dragen voor de facturering en archivering;
Het behandelen van binnenkomende telefoongesprekken.

Het betreft een tijdelijke functie voor 24 uur per week tot het einde van 2019. De werkdagen zijn hierbij maandag, woensdag (of vrijdag) en donderdag. 

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een echte teamspeler. Een aanpakker die secuur werkt, de klant serieus neemt en begrijpt. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Duits is een pre.  Daarnaast:

Heb je bij voorkeur ervaring met exportdocumenten en de verzending hiervan;
Heb je MBO werk- en denkniveau;
Houd je van duidelijkheid en is afspraak bij jou ook echt afspraak;
Heb je aantoonbare ervaring met geautomatiseerde systemen (bijv. Exact en Microsoft Office);
Vind je het fijn om planmatig te werk te gaan met duidelijke en concrete doelen. 

Werken bij Kwant Controls betekent dat je aan de slag gaat in een inspirerende, prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s bij een marktleider in de maritieme sector. Daarnaast kan je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Ben je geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!